Ajankohtaista

Uutiset

25.1.2021 Tiedon laatukehikko edistää tiedon hyödyntämistä – ja palvelee yhä parempaa päätöksentekoa

Julkisten tietovarantojen laadun ja luotettavuuden varmistaminen on sitäkin tärkeämpää, mitä enemmän ympärillämme on tarjolla laadultaan huonoa, harhauttavaa tai jopa valheellista tietoa. Lue tiedon laatukehikosta Tieto&trendit-blogista ja osallistu alustavien tietoaineistojen laatukriteerien arviointiin.

25.1.2021 Paavo kertoo alueiden välisistä eroista

Millä Suomen postinumeroalueilla on eniten yksinasuvia? Entä yhden vanhemman lapsitalouksia? Nämä kaksi uutta muuttujaa ja paljon muuta tietoa löydät Tilastokeskuksen veloituksettomasta Paavo-palvelusta. Palvelun tiedot on päivitetty tänään Paavon päivänä 25.1.2021.

22.1.2021 Tieto auttaa taloutta sopeutumaan pandemiaankin

Pikaestimaatti kertoo odotuksia paremmasta talouskehityksestä koronavuonna, kirjoittaa Kristian Taskinen Tieto&trendit-blogissa. Sen on mahdollistanut tutkittu tieto.

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste 25.-31.1.2021

Siirry tilauslomakkeelle

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. Voit seurata Tieto&trendit-sisältöjä tilaamalla sähköpostiisi kerran kuukaudessa ilmestyvän juttukoosteen.

Siirry tilauslomakkeelle

Yhteystiedot

Tilastokeskuksen yhteystiedot
Yhteystiedot medialle

Päivitetty 22.1.2021