Ajankohtaista

Uutiset

9.4.2021 Koronatilannekatsaus 9.4.2021: Miten yritykset ovat selvinneet korona-ajasta?

Ensi viikolla on luvassa paljon tietoa koronan vaikutuksista yrityksien toimintaan. Yrityssaneerauksista ja velkajärjestelyistä julkistetaan vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen tiedot. Aloittaneista ja lopettaneista yrityksistä saadaan tiedot vuoden 2020 viimeiseltä neljännekseltä ja konkursseista julkistetaan maaliskuun luvut.

8.4.2021 Palkka- ja palkkiotulojen mediaani 2 941 euroa helmikuussa 2021

Kokeellisen tulorekisterin palkat ja palkkiot -tilaston mukaan helmikuussa 2021 alin neljännes palkka- ja palkkiotuloja saaneista sai 2 116 euroa tai vähemmän. Ylin neljännes palkka- ja palkkiotuloja saaneista sai 4 043 euroa tai enemmän.

8.4.2021 Konkurssien pikaennakkotilasto: viikolla 13 yhteensä 43 konkurssia

Tilastokeskus julkaisee toistaiseksi pikaennakkona tilastoa vireille pantujen konkurssien määrästä viikkotasolla. Viikolla 13 pantiin vireille yhteensä 43 konkurssia. Julkaistut luvut ovat ennakollisia, ja niitä päivitetään tilaston pohjana olevan aineiston täydentyessä. 

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste 12.-18.4.2021

Siirry tilauslomakkeelle

Seuraa tilastojulkistuksia RSS-syötteiden avulla

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. Voit seurata Tieto&trendit-sisältöjä tilaamalla sähköpostiisi kerran kuukaudessa ilmestyvän juttukoosteen.

Siirry tilauslomakkeelle

Yhteystiedot

Päivitetty 9.4.2021