10120 Siipikarjan teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely

Pääluokat - Toimialaluokitus 2008
 
C Teollisuus
10 Elintarvikkeiden valmistus
101Teurastus, lihan säilyvyyskäsittely ja lihatuotteiden valmistus
1011Teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely (pl. siipikarja)
10110Teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely (pl. siipikarja)
1012Siipikarjan teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely
10120Siipikarjan teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely
1013Liha- ja siipikarjatuotteiden valmistus
10130Liha- ja siipikarjatuotteiden valmistus

10120 Siipikarjan teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely

Tähän kuuluu:
- tuoreen, jäähdytetyn tai jäädytetyn siipikarjanlihan tuotanto kokonaisina, puolikkaina tai paloina
- ihmisravinnoksi kelpaavien siipikarjanrasvojen sulatus
- siipikarjan sisäelinten käsittely

Tähän kuuluu myös:
- siipikarjanlihan leikkuu ja muu käsittely palkkio- tai sopimusperusteisena (rahtityö)
- sulkien, höyhenien ja untuvien tuotanto teurastuksen yhteydessä

Tähän ei kuulu:
- palkkio- tai sopimusperusteinen lihan pakkaaminen (82920)
- höyhenien ja untuvien keruu luonnosta (02300)

Linkkipolku

Olet sivulla: Etusivu > Tietoa tilastoista > Luokitukset > Talousluokitukset > Toimialaluokitus 2008 > C > 10 > 10120

Navigointi

Tietoa tilastoista

Luokitukset

 Talousluokitukset



Hae tästä luokituksesta


Hakemistohaku

På svenska In English Tulostusversio
Hakemisto| Sivukartta| Palaute| Yhteystiedot
Förstasidan| Home
Etusivu Tilastot Tietoa tilastoista Tiedonkeruut Tuotteet ja palvelut Ajankohtaista Tilastokeskus

Haku

Tilastokeskus
Tilastokeskus PalloVaihde 09 17 341 PalloYhteystiedot PalloTekijänoikeudet ja käyttöehdot PalloPalaute