Tilaukset ja sopimukset

Yksittäislisenssi

Yrityslisenssi

Toimitustapa, arvonlisävero ja muut toimitusehdot

Sopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia kestotilauksia. Palvelun hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Tilastokeskus pidättää itselleen oikeuden hinnanmuutoksiin. Palvelu veloitetaan 14 päivän maksuajalla netto. Tilaamisvuotta seuraavina vuosina palvelu veloitetaan Tilastokeskuksen tuotteiden ja palvelujen vuosilaskutuksen yhteydessä.

Yksittäislisenssien hankkineelle asiakkaalle toimitetaan palvelun käyttämiseen tarvittava tunnus ja salasana sekä asennusohjeet. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan Tilastokeskukselle välittömästi jos tunnusten epäillään joutuneen asiattomien käsiin.

Yritys- tai konsernilisenssin hankkineelle asiakkaalle palvelu kytketään asiakkaan verkkoon IP -osoitteisiin perustuvalla käyttäjätunnistuksella niihin osoitteisiin, jotka asiakas on ilmoittanut Tilastokeskukselle. Asiakkaan yhteyshenkilö saa käyttöönsä yhden käyttäjätunnus/salasanaparin toiminnan testaamista varten. Mikäli organisaatiolisenssin hankkivalla asiakkaalla ei ole työasemissaan ulospäin näkyviä kiinteitä IP –osoitteita tai käytössä sellaista aliverkon välityspalvelinta, jonka osoitteeseen käyttöoikeus voidaan liittää, asiakkaan tulee ottaa yhteys Tilastokeskuksen yhteyshenkilöihin muun menettelytavan käyttämisestä. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan Tilastokeskukselle päätteiden tai välityspalvelimien osoitemuutoksista sekä palvelun hintaan vaikuttavista organisaationsa muutoksista.

Verkkopalvelun käyttöönotto

Kun sopimus palvelusta on tehty, Tilastokeskus toimittaa yksittäislisenssin haltijalle kirjautumisohjeet, käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä asennusohjeet. Organisaatiolisenssin haltija saa ohjeet palvelun avaamiseksi asiakkaan verkossa sekä yhteystiedot henkilöistä, jotka vastaavat tarvittavien linkkien luomisesta Tilastokeskuksen puolella.


Päivitetty 24.7.2014

Linkkipolku

Olet sivulla: Etusivu > Tuotteet ja palvelut > Tilastotietokannat > Aikasarjatietokanta Astika > Tilaukset ja sopimukset

Navigointi

Tuotteet ja palvelut

Aikasarjatietokanta - Astika


På svenska In English Tulostusversio
Hakemisto| Sivukartta| Palaute| Yhteystiedot
Förstasidan| Home
Etusivu Tilastot Tietoa tilastoista Tiedonkeruut Tuotteet ja palvelut Ajankohtaista Tilastokeskus

Haku

Tilastokeskus
Tilastokeskus PalloVaihde 029 551 1000 PalloYhteystiedot PalloTekijänoikeudet ja käyttöehdot PalloPalaute