Haastattelu- ja tutkimuspalvelut

Haastattelu- ja tutkimuspalvelut on tiedonkeruutoiminnan johtava suomalainen asiantuntija. Tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin kustannus- laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä tiedonkeruu- ja tutkimuspalveluja.

Yhteiskuntatieteiden tietoperusta, ajanmukaiset tilastomenetelmät ja asiantunteva tiedonkeruuprosessin hallinta ovat toimintamme ja kokonaislaatumme lähtökohdat.

Toimintamme erityisiä vahvuuksia ovat pitkä survey-kokemus, monipuoliset tiedonkeruuvälineet, maan kattava ammatillisesti toimiva haastattelijaverkosto, väestörekisteriin tai omiin rekistereihin perustuvat otokset, pienet katoluvut ja monipuoliset kadonhallintamahdollisuudet sekä SurveyLaboratorion palvelut.

Jokainen tutkimusongelma on yksilöllinen. Ratkaisemme tietotarpeesi ammattitaidolla. Saat haluamasi ajankohtaiset tiedot laadukkaasti. Voit heti käyttää tuloksia hyödyksi tutkimuksessa, suunnittelussa ja päätöksenteossa.

Haastattelu- ja tutkimuspalveluiden pitkä kokemus sekä koko Tilastokeskuksen asiantuntemus on käytössäsi, kun tarvitset kansainväliset laatukriteerit täyttäviä tiedonkeruu- ja tutkimuspalveluja.


Päivitetty 15.6.2012

Linkkipolku

Olet sivulla: Etusivu > Tuotteet ja palvelut > Haastattelu- ja tiedonkeruupalvelut > Haastattelu- ja tutkimuspalvelut

Navigointi

Tuotteet ja palvelut

Haastattelu- ja tutkimuspalvelut


Muualla palvelussa
På svenska In English Tulostusversio
Hakemisto| Sivukartta| Palaute| Yhteystiedot
Förstasidan| Home
Etusivu Tilastot Tietoa tilastoista Tiedonkeruut Tuotteet ja palvelut Ajankohtaista Tilastokeskus

Haku

Tilastokeskus
Tilastokeskus PalloVaihde 029 551 1000 PalloYhteystiedot PalloTekijänoikeudet ja käyttöehdot PalloPalaute