Lehdet

Aikakaus- ja sanomalehdet

Tilastokirjastoon tulee koti- ja ulkomaisia aikakauslehtiä. Lehtiä on erityisesti tilasto-, väestö-, kansantalous- ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Ajantasaiset tiedot lehdistä löytyvät Tilastokirjaston Tilda-tietokannasta.

Elektroniset lehdet ovat luettavissa ELLI-ekirjasto -palvelun kautta. ELLI-palvelua voi käyttää Tilastokeskuksen työasemilla ja Tilastokirjaston asiakaspäätteillä. Tilastokirjastossa (Tilastokeskuksessa) on käytössä myös PressDisplay - ja ePress -sanomalehtipalvelut.

Painettuna tulevien aikakauslehtien uusimmat vuosikerrat löytyvät kirjaston lehtihyllyiltä, vanhemmat vuosikerrat säilytetään varastossa, josta ne haetaan pyydettäessä. Sanomalehdistä painettuna tulevat Helsingin Sanomat, Kauppalehti ja Keski-Suomalainen. Painettuja lehtiä ei lainata kirjaston ulkopuolelle, mutta niitä voi lukea ja kopioida kirjaston tiloissa.

Artikkelit

Tilda-tietokantaan on tallennettu viitetiedot Tilastokeskuksen julkaisemien aikakauslehtien artikkeleista vuodesta 1990 alkaen. Osa artikkeleista on vapaasti saatavilla myös elektronisessa muodossa. Artikkelit on asiasanoitettu Yleisen suomalaisen asiasanaston (YSA) mukaan.

Artikkelit viitetietokannoissa

 


Päivitetty 28.6.2012

Linkkipolku

Olet sivulla: Etusivu > Tuotteet ja palvelut > Tilastokirjasto > Lehdet

Navigointi

Tuotteet ja palvelut

Tilastokirjasto


På svenska In English Tulostusversio
Hakemisto| Sivukartta| Palaute| Yhteystiedot
Förstasidan| Home
Etusivu Tilastot Tietoa tilastoista Tiedonkeruut Tuotteet ja palvelut Ajankohtaista Tilastokeskus

Haku

Tilastokeskus
Tilastokeskus PalloVaihde 029 551 1000 PalloYhteystiedot PalloTekijänoikeudet ja käyttöehdot PalloPalaute