Kirjaston palvelut

Tilastokirjasto on kaikille avoin kirjasto ja tilastotiedon palvelukeskus. Kirjaston tiloissa ovat asiakkaiden käytettävissä painettujen ja elektronisten aineistojen kokoelmat. Myös arkistoaineistoon voi tutustua kirjaston lukusalissa. Kirjaston monipuoliset palvelut, lainaus-, kaukolaina-, jäljenne-, neuvonta- ja tietopalvelut ovat tarjolla kaikille asiakkaille. Kirjastonkäyttäjä sitoutuu noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä. Voit käydä asioimassa kirjastossa tai hyödyntää verkkopalveluja omalta kotikoneeltasi.

Tietopalvelu
Tilastokirjaston asiantuntijat neuvovat Tilastokirjastossa ja tilastotiedon palvelupisteessä (Kaisa-talo) aineiston haussa ja käytössä. Tietopalveluun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse, puhelimitse tai faksilla, jolloin vastaamme kyselyihin heti tai viimeistään kahden vuorokauden kuluessa.
Lainauspalvelu
Lainauspalvelut ovat kaikkien käytettävissä. Kotilainausta varten Tilastokirjastolla on oma kortti. Hakuteoksia, aikakauslehtiä, elektronisia aineistoja sekä arkistoaineistoa voi käyttää kirjaston tiloissa.
Kaukopalvelu
Kaukopalvelu välittää julkaisuja ja jäljenteitä omista kokoelmista muille kirjastoille sekä tilaa muista kirjastoista aineistoja kirjaston asiakkaille.
EU-tilastotietopalvelu
Tilastokirjaston EU-tietopalvelu tarjoaa tiedon tarvitsijoille apua tietokantojen teknisissä ja sisältöä koskevissa kysymyksissä.
Maksullinen tietopalvelu
Kirjaston tietopalvelu tekee maksullisia toimeksiantoja Suomen, eri maiden ja kansainvälisten järjestöjen aineistoista (YK, OECD). Maksullisista toimeksiannoista sovitaan informaatikon kanssa. Toimeksiannoista veloitetaan palveluhinnaston mukaan.
Kirjaston käytön ja tiedonhaun opetus
Annamme tiedonhaun opetusta tilastolähteiden käytössä. Esittelemme kirjastoa ja palveluja vieraileville ryhmille.


Päivitetty 22.1.2014

Linkkipolku

Olet sivulla: Etusivu > Tuotteet ja palvelut > Tilastokirjasto > Kirjaston palvelut

Navigointi

Tuotteet ja palvelut

Tilastokirjasto


På svenska In English Tulostusversio
Hakemisto| Sivukartta| Palaute| Yhteystiedot
Förstasidan| Home
Etusivu Tilastot Tietoa tilastoista Tiedonkeruut Tuotteet ja palvelut Ajankohtaista Tilastokeskus

Haku

Tilastokeskus
Tilastokeskus PalloVaihde 029 551 1000 PalloYhteystiedot PalloTekijänoikeudet ja käyttöehdot PalloPalaute