Opi tilastoista

Opi tilastoista -sivusto kokoaa tilastoaiheista materiaalia itsenäiseen opiskeluun sinulle ja jokaiselle tilastoista kiinnostuneelle. Tarjoamme asiakasräätälöityä tilauskoulutusta kaikille avoimien ja maksuttomien sisältöjen lisäksi. Täältä löydät jatkossa myös oppilaitoksille suunnattujen tilastokilpailujen kotisivut.

Oppaiden ja oppimateriaalien tarkoituksena on tutustuttaa sinut tilastojen ja tilastotiedon maailmaan, jotta löydät luotettavan tiedon helpommin ja osaat hyödyntää löytämääsi tietoa tehokkaammin.

Tarjoamme sisältöjä opettajille ja oppilaille tueksi opetukseen, kenelle tahansa vinkkejä tilastotiedonhakuun ja opastusta tilastojen lukutaidon vahvistamiseen sekä jatkossa myös ilmiöaluekohtaisia oppaita ja muita tilastotiedonkäyttäjän näkökulmasta tärkeitä aiheoppaita. Tilastoaiheisiin videoihin ja podcasteihin voit puolestaan tutustua mukavasti vaikka kotisohvalta.

Kaikki edellä mainitut oppimista tukevat sisällöt korvaavat hiljalleen nykyisen Tilastokoulun tilastoaiheiset oppimateriaalit. Osa nykyisistä sisällöistä säilytetään ja päivitetään, osasta luovutaan ja korvataan kokonaan uusilla sisällöillä.   

Tervetuloa oppimaan!   

Uutta juuri nyt

Uuden opassarjan ensimmäiset tulokkaat on julkaistu, tervetuloa tutustumaan!