Ajankohtaista

Uutiset

15.6.2021 Palvelujen hintatilastointi kehittyy, mutta tuleeko ikinä valmista?

Vuoden vaihteesta alkaen palvelujen tuottajahintaindeksi on kattanut neljä uutta toimialaa. Kehittämistä riittää myös jatkossa: esimerkiksi markkinoille syntyvät uudenlaiset palvelut haastavat hintatilastointia, kirjoittaa Ville Auno Tieto&trendit-blogissa.

14.6.2021 Tietotilinpäätös 2020: tietojen luotettava käsittely tilastotuotannon perusta

Tilastokeskuksen tietosuojaperiaatteet varmistavat, että tilastotuotannossa yksittäisen tiedonantajan tiedot ovat luottamuksellisia. Tietotilinpäätöksien avulla raportoimme vuosittain tietojen käsittelytavoista ja niiden kehittämisestä. 

11.6.2021 Varhaiskasvatukseen osallistuminen yleistyy nopeasti Suomessa ja kansainvälisesti

Laadukkaan varhaiskasvatuksen merkitys lasten ja perheiden hyvinvoinnille tunnustetaan aiempaa vahvemmin niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Suomessa varhaiskasvatuksen osallistumisaste on kuitenkin edelleen verraten alhainen, kirjoittaa Mika Tuononen Tieto&trendit-artikkelissa.

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste 14.-20.6.2021

Siirry tilauslomakkeelle

Seuraa tilastojulkistuksia RSS-syötteiden avulla

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. Voit seurata Tieto&trendit-sisältöjä tilaamalla sähköpostiisi kerran kuukaudessa ilmestyvän juttukoosteen.

Siirry tilauslomakkeelle

Yhteystiedot

Päivitetty 11.6.2021