Yritysrekisterin kohderyhmälaskuri Internetissä

Yritysrekisterin käyttäjille on valmistunut uusi, veloitukseton työväline: Internetissä toimiva kohderyhmälaskuri. Laskurin avulla voidaan tutkia yritysten toimipaikkojen lukumääriä alueittain, toimialoittain ja henkilöstön suuruusluokittain. Kohderyhmälaskuri soveltuu niin markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun kuin myynnin tueksi.

Koostetut taulukot voidaan tallentaa omalle koneelle mm. Excel-muodossa. PX-Web-käyttöliittymä mahdollistaa sen, että kohderyhmälaskurin kuntapohjaiset tiedot on vietävissä helposti kartalle.

Seuraavassa esimerkissä on esitettynä hotellitoimipaikkojen lukumääriä kunnittain (kartta) sekä toimipaikkojen lukumäärä eräissä kunnissa (taulukko).

Hotellitoimipaikkojen lukumääriä kunnittain
Toimiala TOL2002= 551

Lähde: yritysrekisterin kohderyhmälaskuri 10/2006

Kohderyhmälaskurin tiedot perustuvat Tilastokeskuksen yritysrekisterin toimipaikka -aineistoon. Aineistoon sisältyvät liiketoiminnasta arvolisäverovelvollisten ja/tai työnantajina toimivien yritysten, yksityisten elinkeinonharjoittajien ja voittoa tavoittelemattomien yhteisöjen toimipaikat. Maa-tilataloudesta ovat mukana työnantajina toimivat tilat. Lukumäärät päivitetään laskuriin noin neljä kertaa vuodessa.

Kohderyhmälaskurin sivuilla myös ohjeet laskurin käyttöön.

Toimipaikkojen tuoreet osoite- ja muut tiedot on tilattavissa yritysrekisteristä mm. Excel -taulukkoina. Yritysrekisterin kotisivuilla on tietoja yritysrekisterin muista palveluista, tietosisältöjen kuvaukset sekä hinnasto.

Lisätietoja: Päivi Krzywacki (09) 1734 2241, yrek@tilastokeskus.fi

Linkit: www.tilastokeskus.fi/tup/yritysrekisteri/kohderyhmalaskuri.html
www.tilastokeskus.fi/yritysrekisteri


Päivitetty 16.11.2006