Kuntamarkkinoilla ovat kaikki - myös Tilastokeskus

Kuntatalolla 9.-10.9.2004

Kuntamarkkinat tarjoaa tänä vuonna tietoa, tunnelmaa ja kuntavaalihumua.

Kuntamarkkinat on kuntien ja valtion sekä yritysten ja järjestövaikuttajien kohtaamispaikka. Erilaisia seminaareja ja tietoiskuja on valittavana kymmeniä. Näytteilleasettajien messuosastoilla voi tutustua viimeisimpiin tuoteuutuuksiin. Vaalipaneelissa ovat mukana valtakunnan huippuvaikuttajat. Kuntaliitto ja Kuntalehti järjestävät vuosittaisen julkishallinnon suurtapahtuman Kuntatalolla Helsingissä jo 11. kertaa.

Tervetuloa Tilastokeskuksen osastolle tutustumaan palveluihimme ja kuulemaan tietoiskuamme.

Tilastokeskuksen osastolla i 2 K-kerroksessa ovat esillä uudistunut Tilastokeskus.fi -sivusto, Maaseutuindikaattorit-, AlueOnline-, SeutuNet- ja Suomi vertailussa -verkkopalvelut sekä uutta pienaluetietoa.

Tietoiskussa "Maaseutuindikaattorit -verkkopalvelu sekä kuntaa pienemmät aluejaot" puhujina ovat erikoissuunnittelija Yrjö Palttila ja myyntipäällikkö Jarmo Partanen, torstaina 9.9 klo 9.30-9.50, tietoiskutilassa 1, K-kerros.

Tule kuulemaan ajankohtaisimmat julkishallinnon asiat, tutustumaan näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin, tapaamaan tuttuja sekä päivittämään tiedot kunta-alan, kuntayhtymien, valtion hallinnon päivänpolttavista asioista.

Kuntamarkkinoiden seminaareihin ja tietoiskuihin voi ilmoittautua ennakkoon 3.9.2004 asti. Ilmoittautuminen on vapaaehtoista, mutta vaatii rekisteröitymisen kävijäksi tapahtumaan.

Pintaa syvemmältä

Tervetuloa Tilastokeskuksen osastolle i 2 Kuntamarkkinat

P.S. Väestön ikääntyminen on ajankohtainen aihe. Uusin Kuntapuntari tarkastelee ikääntymistä eri näkökulmista. Asiantuntijoiden kirjoittamien artikkelien lisäksi Kuntapuntarissa on tilasto-osa, jossa vertaillaan kuntia teemaan liittyvien tunnuslukujen avulla. Tule ja tutustu.


Päivitetty 26.8.2004