Tiedote 3.4.2007

Nimitysuutisia Tilastokeskuksesta

Tilastokeskuksessa on nimitetty tietohallintojohtaja sekä henkilötilastot-yksikön, elinolot-yksikön, hinnat ja palkat -yksikön sekä taloudelliset olot -yksikön johtajat seuraavasti:

  • Tietohallintojohtajaksi tradenomi Sven-Folke Björkqvist 1.4.2007 alkavaksi viisivuotiskaudeksi. Björkqvist on hoitanut tehtävää myös edellisen viisivuotiskauden.
  • Tilastojohtajaksi elinolot-yksikköön taloustieteen maisteri Riitta Harala1.3.2007 alkavaksi viisivuotiskaudeksi. Harala on viimeksi toiminut Tilastokeskuksen henkilötilastot-yksikön johtajana.
  • Tilastojohtajaksi henkilötilastot-yksikköön filosofian maisteri ja oikeustieteen kandidaatti Jari Tarkoma1.4.2007 alkavaksi viisivuotiskaudeksi. Tarkoma on viimeksi toiminut tilastopäällikkönä Tilastokeskuksessa.
  • Tilastojohtajaksi hinnat ja palkat -yksikköön valtiotieteiden kandidaatti Kari Molnar 1.4.2007 alkavaksi viisivuotiskaudeksi. Molnar on hoitanut tehtävää myös edellisen viisivuotiskauden.
  • Tilastojohtajaksi taloudelliset olot -yksikköön valtiotieteiden kandidaatti Ari Tyrkkö1.4.2007 alkavaksi viisivuotiskaudeksi. Tyrkkö on hoitanut tehtävää myös edellisen viisivuotiskauden.

Aiemmin vastaavalle toimikaudelle on nimitetty tietotekniikka- ja menetelmäpalvelut -yksikön johtaja sekä tietopalvelujohtaja, kansainvälisten asioiden johtaja ja hallintojohtaja.
Tiedote 24.1.2007

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö (vs) Erja Seppänen, p. (09) 1734 2569, s-posti: etunimi.sukunimi@tilastokeskus.fi