Toimialaluokitus 2008

10130 Liha- ja siipikarjatuotteiden valmistus

[1]

Sisältää


- lihan (myös siipikarjanlihan) jalostus: suolaus, savustus, kuivaus ja muu säilöntä sekä marinointi
- tuotteiden valmistus lihasta, sisäelimistä tai verestä:
-- makkarat, pateet, lihahyytelöt, verimakkara ja -palttu, keittokinkku, suoleen tms. kuoreen laitetut erikoisvalmisteet
- lihatuotteiden pakastus [1]

Sisältää myös

[1]

Tähän ei kuulu


- käsittelemättömän lihan ja siipikarjanlihan leikkaus ja pakastus (10110, 10120)
- valmisaterioiden tai einesten valmistus lihasta ja siipikarjanlihasta (10850)
- lihaa sisältävien ruokasalaattien valmistus (10850)
- lihaliemikuutioiden ja pussikeittojen valmistus (10890)
- lihauutteiden ja -mehujen valmistus (10890)
- palkkio- tai sopimusperusteinen lihan pakkaaminen (82920) [1]

Hakusana

  • keittokinkun valmistus
  • lihaa sisältävien tuotteiden valmistus
  • lihahyytelöiden valmistus
  • lihan kuivaus
  • lihan paloittelu
  • lihan palvaus
  • lihan savustus
  • lihan suolaus
  • lihanjalostus
  • lihatuotteiden suolaus, savustus, kuivaus ja pakastus
  • lihatuotteiden valmistus
  • luujauhon valmistus
  • makkaran valmistus
  • makkaratuotteiden valmistus
  • makkaroiden säilöntä ja savustus
  • maksapateen valmistus
  • rahtityö (lihanjalostus)
  • rahtityö (lihansavustamo)
  • savustamo (liha)
  • siipikarjanlihan kuivaus
  • siipikarjanlihan palvaus
  • siipikarjanlihan savustus
  • siipikarjanlihan suolaus
  • siipikarjatuotteiden valmistus
  • suolien puhdistus
  • verimakkaran valmistus
  • veripaltun valmistus
  • verituotteiden valmistus

...