Toimialaluokitus 2008

10710 Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus

[1]

Sisältää


- tuoreiden leipomotuotteiden valmistus:
-- leivät ja sämpylät
-- leivonnaiset, kuten pullat, kakut, leivokset, tortut [1]

Sisältää myös


- kaupan yhteydessä toimivassa leipomon omassa paistopisteessä tapahtuva leipomotuotteiden paistaminen [1]

Tähän ei kuulu


- kuivien leipomotuotteiden valmistus (10720)
- gluteenittoman leivän ja muiden gluteenittomien leipomotuotteiden valmistus (10860)
- makaronin, nuudelien, kuskusin ja vastaavien tuotteiden valmistus (10730)
- karjalanpiirakoiden, lihapiirakoiden ja pasteijoiden valmistus (10850) [1]

Hakusana

  • kääretorttujen valmistus
  • leipomot
  • leivonnaisten (tuoreiden) valmistus
  • leivosten valmistus
  • leivän (pehmeän ruokaleivän) valmistus
  • leivän valmistus
  • pehmeän ruokaleivän valmistus
  • sämpylöiden valmistus
  • torttujen valmistus
  • tuoreiden kakkujen valmistus
  • tuoreiden leivonnaisten valmistus
  • täytekakkujen valmistus
  • paistopiste marketeissa (leipomon ylläpitämä)

...