Verkkopalvelussa on häiriötilanne, jossa julkaisujen ingressikuviot näkyvät taulukkoina. Asiaa selvitetään ja korjataan mahdollisimman pian.

StatFin-tietokanta

Etsitkö tilastolukuja? Poimi luvut StatFin-tietokannasta.

Selaa tietokantataulukoita
Ikonikuva: kyselysivut

Oletko tulossa vastaamaan?

Jos sait Tilastokeskukselta kutsun, vastauksesi on tärkeä!  Valitse kyselyistämme tai tiedonkeruistamme se, jossa olet mukana.

Kyselyt ja tiedonkeruut 

Uutiset

Välituloksia eurooppalaisesta vertailututkimuksesta: Naisiin kohdistuva väkivalta hyvin yleistä Suomessa

7.6.2023

EU:n tilastovirasto Eurostat on julkaissut ensimmäisiä tietoja Euroopan laajuisesta naisiin kohdistuvan väkivallan kyselytutkimuksesta. Tulosten mukaan 33,8 prosenttia 18-74-vuotiaista suomalaisnaisista oli kokenut joskus elämänsä aikana fyysistä parisuhdeväkivaltaa ja 50,2 prosenttia henkistä väkivaltaa kumppaninsa taholta. Tilastokeskus julkistaa lisää Suomen tuloksia elokuussa 2023. 

Tutkijapalveluiden asiakkaat tyytyväisiä aineistoihin

5.6.2023

Tutkijapalveluiden asiakkaille tehdyn kyselyn mukaan yli 70 prosenttia vastaajista pitää valmisaineistovalikoiman laajuutta ja sisältöä erittäin tai melko hyvänä. Aineistot ovat vastanneet odotuksia ja tutkimuksen tarpeita erittäin tai melko hyvin yli 80 prosentilla vastaajista.

Suomi lukuina 2023 – avainluvut meistä

1.6.2023

Tilastokeskuksen tuore Suomi lukuina 2023 -julkaisu on katsaus meistä ja yhteiskunnastamme. Luvuissa ovat mukana kaikki Suomessa asuvat sekä jokainen koti, työpaikka, palkka, koulutus, mökki tai matka.

Tulevat julkaisut

Katso kalenteristamme, milloin julkaisemme uusia tilastotietoja.