Tietoa kursseista

Ilmoittautuminen

Saat kurssille ilmoittauduttuasi vahvistusviestin, jossa on kurssin otsikko ja päivämäärä. Lähempänä kurssia saat lisäksi viestin, jossa on yksityiskohtaisemmin tietoa kurssipäivästä ja koulutusmateriaaleista. 

Koulutuspaikka ja tulo-ohjeet

Kurssit pidetään Tilastokeskuksessa ellei toisin mainita. Käyntiosoite Tilastokeskukseen on Työpajankatu 13, 00580 Helsinki.
Näytä sijainti kartalla

Tulo-ohje -sivulta löytyy lisätietoja julkisesta liikenteestä, parkkipaikoista ja pyörätelineistä.

Kurssimaksut

Kurssimaksu sisältää opetuksen, kurssimateriaalin ja kurssiesittelyyn merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään alv 24 %. Lasku lähetetään koulutustilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot

Ilmoittauminen koulutukseen on sitova. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, tulee perumisen tapahtua 7 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdystä perumisesta veloitamme 50 % kurssin hinnasta. Jos peruminen tapahtuu 1 vrk ennen kurssin alkua tai sitä ei tehdä lainkaan, veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Jos joku toinen henkilö organisaatiostasi osallistuu tilallasi, ílmoitathan henkilövaihdoksesta etukäteen.

Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset, joita peruutusehdot eivät koske.

Peruutukset tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen koulutuspalvelut@tilastokeskus.fi

Tilastokeskus varaa oikeuden kurssien sisältöä, ajankohtaa, paikkaa ja hintaa koskeviin muutoksiin sekä kurssien peruutuksiin.

Päivitetty 5.2.2020