Suomen virallinen tilasto

Väestön tieto- ja viestintätekniikan käyttö

Tuottaja: Tilastokeskus
Tiedot:

Tuorein julkistus:
Suomalaiset suhtautuvat varovaisen myönteisesti Suomi.fi -palveluiden käyttöönottoon
24.8.2017
Harvempi kuin joka kuudes suomalainen on tietoinen Suomi.fi sähköisten asiointi- ja viestintäpalveluiden käyttöönotosta vuonna 2018. Tästä huolimatta valtaosa suomalaisista on kohtuullisen valmis hoitamaan viranomaisasiointiaan ja käyttämään julkisia palveluita sähköisesti. Yli 60-vuotiailla valmiudet sähköiseen asiointiin ovat merkittävästi heikompia kuin heitä nuoremmalla väestöllä.

Seuraava julkistus:
22.11.2017

Kuvaus: Tieto- ja viestintätekniikan käyttötutkimus tuottaa tietoja kotitalouksien ja väestön tieto- ja viestintätekniikan käytöstä. Tutkimustuloksia käytetään kotimaisen tietoyhteiskunnan kehittämishankkeissa ja yleiseurooppalaisten tietoyhteiskuntaindikaattorien laadinnassa.
Lue koko kuvaus >>>
Asiasanat: internet, kodintekniikka, matkapuhelimet, puhelimet, sosiaalinen media, tietokoneet, tietosuoja, tietotekniikka, tietoturva, tietoyhteiskunta, verkkokauppa, verkko-opiskelu, viestintätekniikka.
Tilastot asiasanoittain >>>
Muutos: Väestön tieto- ja viestintätekniikan käyttö -tutkimuksessa siirryttiin yhdistelmätiedonkeruuseen ja uudistettiin aineiston painotusmenetelmä
14.12.2016

Viittausohje:

Suomen virallinen tilasto (SVT): Väestön tieto- ja viestintätekniikan käyttö [verkkojulkaisu].
ISSN=2341-8699. Helsinki: Tilastokeskus [viitattu: 17.10.2017].
Saantitapa: http://www.stat.fi/til/sutivi/index.html

Jaa