Toimialaluokitus 2008
10620
Tärkkelyksen ja tärkkelystuotteiden valmistus
[1]
Sisältää
- tärkkelyksen valmistus riisistä, perunasta (myös ns. tavallinen perunajauho), ohrasta, maissista jne.
- maissin märkäjauhatus
- rypälesokerin (glukoosi), glukoosisiirapin, maltoosin, inuliinin jne. valmistus
- gluteenin valmistus
- tapiokajauhon ja tärkkelyksestä valmistetun tapiokan korvaavien tuotteiden valmistus
- maissiöljyn valmistus [1]
Sisältää myös
[1]
Tähän ei kuulu
- laktoosin eli maitosokerin valmistus (10510)
- sokerin valmistus sokeriruo'osta tai -juurikkaista (10810)
- keinotekoisen hunajan ja poltetun sokerin valmistus (10890) [1]
Hakusana
- glukoosin valmistus
- glukoosisiirapin valmistus
- gluteenin valmistus
- inuliinin valmistus
- karamellin (massan) valmistus
- maissiöljyn valmistus
- maltoosin valmistus
- perunajauhon valmistus
- rypälesokerin valmistus
- siirapin (tärkkelys-) valmistus
- sokerin (rypäle-) valmistus
- sokerin valmistus tärkkelyksestä
- tapiokasuurimoiden valmistus tärkkelyksestä
- tärkkelyksen valmistus
- tärkkelyksen valmistus viljasta tai perunoista
- tärkkelyssiirapin valmistus
- tärkkelystuotteiden valmistus
- vehnägluteenin valmistus
...