Toimialaluokitus 2008

10620 Tärkkelyksen ja tärkkelystuotteiden valmistus

[1]

Sisältää


- tärkkelyksen valmistus riisistä, perunasta (myös ns. tavallinen perunajauho), ohrasta, maissista jne.
- maissin märkäjauhatus
- rypälesokerin (glukoosi), glukoosisiirapin, maltoosin, inuliinin jne. valmistus
- gluteenin valmistus
- tapiokajauhon ja tärkkelyksestä valmistetun tapiokan korvaavien tuotteiden valmistus
- maissiöljyn valmistus [1]

Sisältää myös

[1]

Tähän ei kuulu


- laktoosin eli maitosokerin valmistus (10510)
- sokerin valmistus sokeriruo'osta tai -juurikkaista (10810)
- keinotekoisen hunajan ja poltetun sokerin valmistus (10890) [1]

Hakusana

  • glukoosin valmistus
  • glukoosisiirapin valmistus
  • gluteenin valmistus
  • inuliinin valmistus
  • karamellin (massan) valmistus
  • maissiöljyn valmistus
  • maltoosin valmistus
  • perunajauhon valmistus
  • rypälesokerin valmistus
  • siirapin (tärkkelys-) valmistus
  • sokerin (rypäle-) valmistus
  • sokerin valmistus tärkkelyksestä
  • tapiokasuurimoiden valmistus tärkkelyksestä
  • tärkkelyksen valmistus
  • tärkkelyksen valmistus viljasta tai perunoista
  • tärkkelyssiirapin valmistus
  • tärkkelystuotteiden valmistus
  • vehnägluteenin valmistus

...