Toimialaluokitus 2008

56290 Henkilöstö- ja laitosruokalat

Tähän kuuluvat laitosten ruokailupalvelut, ts. asiakkaan kanssa tehtyyn sopimukseen perustuvat sovittuina aikoina järjestettävät ruokailupalvelut. Tarjolla oleva ruoka on yleensä valmistettu keskuskeittiöissä.

Henkilöstö- ja laitosruokalatoiminnalle on luonteenomaista aterioiden myynti selkeästi määritellyille kohderyhmille, kuten työpaikkojen henkilöstölle ja oppilaitosten opiskelijoille. [1]

Sisältää


- sopimuksesta harjoitettava ruokala- ja kahvilatoiminta (työpaikoilla, sairaaloissa, laitoksissa, kouluissa yms.)
- cateringpalvelut eli ateriapalvelujen tuottaminen esim. liikenneyhtiöille
- sopimukseen perustuvat ravitsemispalvelut urheilu- ja muiden yleisötapahtuminen yhteydessä [1]

Sisältää myös

[1]

Tähän ei kuulu


- sairaaloiden, joukko-osastojen yms. laitosten itse järjestämä kanttiinitoiminta luokitellaan samaan toimintaan kuin nämä laitokset [1]

Hakusana

  • ateriapalvelu
  • catering-toiminta
  • henkilöstöravintolat
  • henkilöstöruokalat
  • kanttiinit
  • keskuskeittiö (henkilöstö- tai laitosruokalan)
  • laitosruokalat
  • ruokalat
  • suurkeittiöt
  • työpaikkaruokala-kahvila (myös ulkopuolisille)

...